Večeře s Romanem Paulusem
Michelinský šéfkuchař Roman Paulus pro vás připraví 26.1.2024 degustační menu a osobně vás provede gala večerem.
Francouzská restaurace není jen místem, kde se setkávají kuchařské umění a vášeň, ale i radost ze společného času u skvělého jídla. K jednotlivým chodům napárují naši sommeliéři zajímavá vína.
DEGUSTAČNÍ MENU & VINNÉ PÁROVÁNÍ z MIKROSVÍN MIKULOV
Welcome drink & Amuse bouche
SEKT Mikros 2019, BRUT
Kachní paštika, sušené maso, hruška, kapary a rozinky
Ryzlink Vlašský Flower Line, pozdní sběr, 2022, suché
Pečený pórek, kozí sýr, lanýžový med
Ryzlink Rýnský Traditional Line, pozdní sběr, 2019, trať Za cihelnou, suché
Topinamburový krém, uzený úhoř
Veltlínské zelené Traditional Line, výběr z hroznů, 2021, trať Daniel, suché
Pošírovaná treska, mušlové ragú
Ryzlink Vlašský Traditional Line, pozdní sběr, 2021, trať Železná, suché
Telecí svíčková a kroketa, karotka, kroupy, kadeřávek
Cabernet Sauvignon + Merlot Traditional Line, výběr z hroznů, 2021, suché
Dýňový cheesecake, semínka a kumquaty
Ryzlink Vlašský Traditional Line, výběr z hroznů, 2015, trať Ořechová Hora, sladké
Cena degustačního menu 2 500 Kč / osoba bez vinného párování.
790 Kč / osoba vinné párování
V ceně je zahrnuta neomezená konzumace naší prémiové vody Purezza.
Náš TIP: věnujte tento gurmánský zážitek jako dárek!
REZERVUJTE SI VČAS SVŮJ STŮL
Těšíme se na Vás 26. 1. 2024 od 18:30 hod.
Telefon: 577682700
Email: alexandria@lazneluhacovice.cz