Večeře s Romanem Paulusem

Michelinský šéfkuchař Roman Paulus pro vás připraví 26.1.2024 degustační menu a osobně vás provede gala večerem.  

Francouzská restaurace není jen místem, kde se setkávají kuchařské umění a vášeň, ale i radost ze společného času u skvělého jídla. K jednotlivým chodům napárují naši sommeliéři zajímavá vína.

 

 

DEGUSTAČNÍ MENU & VINNÉ PÁROVÁNÍ z MIKROSVÍN MIKULOV

Welcome drink & Amuse bouche

SEKT Mikros 2019, BRUT

Kachní paštika, sušené maso, hruška, kapary a rozinky

Ryzlink Vlašský Flower Line, pozdní sběr, 2022, suché

Pečený pórek, kozí sýr, lanýžový med

Ryzlink Rýnský Traditional Line, pozdní sběr, 2019, trať Za cihelnou, suché

Topinamburový krém, uzený úhoř

Veltlínské zelené Traditional Line, výběr z hroznů, 2021, trať Daniel, suché

Pošírovaná treska, mušlové ragú

Ryzlink Vlašský Traditional Line, pozdní sběr, 2021, trať Železná, suché

Telecí svíčková a kroketa, karotka, kroupy, kadeřávek

Cabernet Sauvignon + Merlot Traditional Line, výběr z hroznů, 2021, suché

Dýňový cheesecake, semínka a kumquaty

Ryzlink Vlašský Traditional Line, výběr z hroznů, 2015, trať Ořechová Hora, sladké

 

Cena degustačního menu 2 500 Kč / osoba bez vinného párování.

790 Kč / osoba vinné párování

V ceně je zahrnuta neomezená konzumace naší prémiové vody Purezza.

Náš TIP: věnujte tento gurmánský zážitek jako dárek! 

OBJEDNAT DÁRKOVÝ POUKAZ

 

REZERVUJTE SI VČAS SVŮJ STŮL

Těšíme se na Vás 26. 1. 2024 od 18:30 hod.

Telefon: 577682700

Email: alexandria@lazneluhacovice.cz

REZERVAČNÍ FORMULÁŘ