À la carte menu
Předkrmy |
|
Belgický hovězí tatarák s majonézou, kapary a parmazán |
195 Kč |
Kachní játra na portském víně, grilovaná jablka |
165 Kč |
Polévky |
|
Valašská kyselica |
80 Kč |
Silný slepičí vývar s trhaným masem, zeleninou a nudlemi |
70 Kč |
Hlavní chody |
|
Filet z mořského vlka, citron, nepasterizovaný olivový olej, restovaná zelenina, brambory |
425 Kč |
Kukuřičné kuře supreme, parmazánová omáčka, sušená rajčata, pappardelle |
325 Kč |
Husí roláda, červené zelí s brusinkami, bramborový knedlík |
425 Kč |
Vepřové Cordon Bleu se šunkou od kosti a holandským sýrem, šťouchané brambory |
325 Kč |
Telecí líčka na červeném víně se zeleninou, bramborová kaše |
395 Kč |
Medailonky z telecí svíčkové, dýňová caponata, brambory Grenaille |
440 Kč |
Hovězí svíčková na smetaně, špekový knedlík |
395 Kč |
Filírovaná jelení svíčková s liškami, zelený pepř, bramborové wafle |
465 Kč |
Dýňové rissotto s mascarpone, piniové oříšky a parmazán |
275 Kč |
Podmanivá show pro dva |
|
Hovězí Chateaubriand pro 2 osoby, flambovaný koňakem, grilovaná sezónní zelenina, variace omáček: pepřová, houbová a Bordelaise |
1 780 Kč |
Dezert |
|
Kakaový hříbek s čokoládovým moussem |
149 Kč |
Flambované palačinky s ovocem a zmrzlinou |
199 Kč |
Dýňový cheesecake |
129 Kč |
Flambovaný ananas se zmrzlinou |
229 Kč |