À la carte menu
Nové jarní menu, od 14.4.2022, podáváme denně od 11:30 do 14:30 & od 17:30 do 22:00 hod.
Předkrmy |
|
Belgický hovězí tatarák s majonézou, kapary a parmazán |
195 Kč |
Salát z grilované zeleniny s čerstvým bio sýrem |
185 Kč |
Restovaná husí játra foie gras, opečená brioška, jablko a celerové pyré |
295 Kč |
Polévky |
|
Hráškový krém s 63°C vejcem, zelený olej |
75 Kč |
Consommé z volské oháňky, raviola s ricottou, černý lanýž |
80 Kč |
Hlavní chody |
|
Hovězí svíčková na smetaně, špekový knedlík, marinované brusinky |
345 Kč |
Vepřové Cordon Bleu se šunkou od kosti a holandským sýrem, šťouchané brambory |
325 Kč |
Pečený candát, listový špenát, ragú z čočky Beluga zjemněné ricottou |
425 Kč |
Srnčí hřbet s krustou z medvědího česneku, demi glace s černým octem a medem, bylinková polenta |
425 Kč |
Kukuřičné kuře supreme, restovaný chřest, kroupoto |
385 Kč |
Linguine s boloňskou omáčkou, parmazán |
315 Kč |
Krémové risotto s chřestem, parmazán, mascarpone |
315 Kč |
Podmanivá show pro dva |
|
Hovězí Chateaubriand pro 2 osoby, flambovaný koňakem, grilovaná sezónní zelenina, variace omáček: pepřová, houbová a Bordelaise |
1 780 Kč |
Steaky |
|
Flambovaný Mramor rib eye steak, foie gras, madeira omáčka, restovaná hlíva ústřičná, grenaille |
985 Kč |
Vepřový T-bone steak, ústřicová omáčka s chilli, restovaná slanina, chřest, mandlové krokety |
435 Kč |
Dezert |
|
Vanilkový krém, karamel s rakytníkem |
149 Kč |
Flambované palačinky s ovocem a zmrzlinou |
225 Kč |
Plněné křepelčí vejce s mangovým pyré, kokosový mousse |
299 Kč |
Flambovaný ananas se zmrzlinou |
245 Kč |
Makronka |
49 Kč |