Flambování

Zážitková gastronomie není jen o chuti, ale i o vizuálním dojmu.

Ve Francouzské restauraci doporučujeme vyzkoušet flambované pokrmy. Zkušený personál je dokončí přímo o vašeho stolu. Vedle skvělého jídla tak získáte i zážitek z podmanivé show.

„Vzletné gesto číšníka, když lije alkohol do pánve, modravé plameny i vonný dým, jenž se zvedne, naplní hosta respektem a on ochutnává první sousto takřka s nábožnou úctou. To vše přispívá při flambování ke konečnému požitku z chuti.“ 

Marie-Louise Rottová, manželka slavného hoteliéra Césara Ritze

Ochutnejte nové flambované pokrmy:

  • Hovězí Chateaubriand pro 2 osoby flambovaný koňakem, grilovaná sezónní zelenina, variace omáček: pepřová, houbová a Bordelaise
  • Flambované palačinky s ovocem a zmrzlinou