Lázeňské a wellness procedury

Přírodní uhličitá koupel – tradiční lázeňská procedura

Vyzkoušejte blahodárné účinky přírodní uhličité koupele. Ke koupelím využíváme zdejší jedinečné přírodní léčivé vody s vysokým obsahem volného oxidu uhličitého. Lázeň má příjemnou teplotu 34 °C a bubliny oxidu uhličitého obalí celé vaše tělo. Oxid se vstřebává kůží, zlepšuje její prokrvení a má příznivý vliv na váš oběhový systém.

Po koupeli doporučujeme odpočívat po dobu 15 minut. Pro maximální účinek koupele je také vhodné se nemýt po dobu dvou hodin od skončení procedury. Bez předpisu lékaře lze uhličitou koupel podstoupit nanejvýš dvakrát týdně.

Perličková koupel

Perličková koupel je o pár stupňů teplejší než přírodní uhličitá koupel, má 37 °C. V lázni probublává vzduch a vytváří drobné perličky, které jemně promasírují vaši pokožku. Tím se kůže zároveň prokrvuje. Koupel uvolňuje svalové napětí a pomůže vám zrelaxovat.

Perličková koupel s přísadou vonné esence

Účinky perličkové koupele mohou být mocněny různými přísadami, které mají uklidňující a harmonizující účinky. Léčivé byliny, ovocné extrakty nebo soli přispějí k lepší regeneraci a uvolnění vašeho organismu. Přísadu si před koupelí vyberete sami z naší aktuální nabídky.

Hydromasážní koupel / Hydromasážní koupel s barevnou terapií

Nechejte se masírovat proudem vody ve vaně vybavené masážními tryskami. Podvodní masáž uvolní svalové napětí a prokrví vaši pokožku i svaly. Barevná kombinace světel docílí skvělého relaxačního zážitku.

Masáž klasická

Klasická masáž zahrnuje soubor masážních hmatů, které perfektně uvolňují ztuhlé svalstvo a odbourávají stres. Vlivem masáže se rozšíří kožní vlásečnice a pokožka se prokrví. Uvolnění svalů a organismu vede k celkové psychické relaxaci.

Masáž aromaterapeutickým olejem

Vyzkoušejte masáž aromaterapeutickým olejem nebo vonným krémem. Aromaterapeutický olej nebo vonný krém dodá masáži jiný rozměr. Příjemné vůně přinesou úlevu celému tělu a uklidní Vaši mysl.

Masáž nohou

Masáž nohou je velmi oblíbená pro své léčebné účinky. Snižuje riziko tvorby civilizačních nemocí, které jsou spojeny s poruchami krevního oběhu. Masáž zlepšuje krevní a lymfatický oběh, navozuje pocit uvolnění, zbavuje únavy i bolesti. Darujte svým nohám jedinečnou královskou relaxaci. Budete se cítit odpočatě a v dobré fyzické i psychické kondici. 

Masáž plosek nohou

Plosky nohou se masírují hmaty v přesně stanoveném pořadí. Masáž působí na celý organismus a upravuje tok energií v těle. Pomáhá odstranit stres a fyzické i psychické vypětí.

Masáž vonnou svíčkou

Masáž aromatickou svíčkou je originální relaxační procedurou. Zahřátý olej čistě přírodního složení působí na pokožku na bázi hluboké aromaterapie. Jeho silice se po několika minutách dostanou do krevního oběhu. Pokožka zůstává hedvábně jemná a vyživená.

Masáž nedoporučujeme klientům s nádorovým a horečnatým onemocněním a vysokým krevním tlakem. Procedura není vhodná ani při infekčních a zánětlivých onemocněních a nedoporučuje se v těhotenství a při alergii na teplo.

Masáž teplými lávovými kameny

Při masáži lávovými kameny hloubkově prohřejeme vaše tělo a jeho tkáně pomocí oblých teplých kamenů. Z nich teplo příjemně prostupuje celým organismem. Vaše svaly se uvolní a rychle se zbavíte psychického napětí.

Masáž Bali

Masáž Bali je starobylá tradiční indonéská masáž. Předává se z generace na generaci. Je velmi jemná a přitom proniká do hloubky. Spojuje v sobě masáž, akupresuru, reflexologii a aromaterapii. Esenciální oleje a omamné vůně magnólie, růže, zeleného čaje či kokosu navozují duševní pohodu. Masáž stimuluje krevní oběh a uleví od svalových a kloubních bolestí.

Havajská masáž Lomi Lomi

Exotická masáž Lomi Lomi je perlou mezi masážemi. Pochází z Havajských ostrovů a jemné tahy se při ní v pravidelném rytmu střídají se silnějšími přítlaky. Masér masíruje vaše tělo nejen prsty a dlaněmi, ale i předloktími a lokty. Psychická, fyzická a emoční úroveň Vašeho organismu se propojí a probudí ve vás vrozenou uzdravující sílu. V kombinaci s aromatickými oleji má havajská masáž vysoce terapeutický a relaxační účinek.

Bambusová masáž

Bambusová masáž je novinkou ve světě wellness a relaxace. Uvolňuje energetické blokády těla, stimuluje krevní oběh a cirkulaci lymfy, odstraňuje bolesti páteře. Pomůže uvolnit napětí a ztuhlost svalů i celého těla. Při bambusové masáži se používají bambusové tyče různých velikostí podle toho, která část těla se masíruje. Vyzkoušejte naši novinku a oddejte se skvělé exotické relaxaci.

Indická antistresová masáž hlavy

Antistresová masáž hlavy odbourá napětí a stres a dovede vás k maximální relaxaci. Pocítíte uvolnění svalů krku, ramen, hlavy a obličeje. Masáž působí jako lék na různé bolesti a dokáže odblokovat životní energii. Pomáhá skvěle při migrénách, povzbuzuje krevní oběh a podporuje činnost nervového systému.

Masáž proti migréně

Je vhodná pro osoby, které trpí na bolesti hlavy. Masérské hmaty uvolní blokace šíje a trapézů, které jsou častou příčinou migrén. Masáží se působí na citlivé body, dochází k uvolňování bolesti a zlepšení celkového stavu a nálady klienta. Masáž je prospěšná i při poruchách spánku.

Masáž obličeje a dekoltu

Jemné partie obličeje a dekoltu vyžadují speciální vlídnou masáž. Působí na kůži a podkoží obličeje a dekoltu, zjemňuje kontury, odbourává stres a napětí. Vaší tváři dodá jemnější výraz a hluboce ji uvolní.

Lifting obličeje

Nechejte na svou pleť působit speciální účinnou masážní techniku, která oddaluje stárnutí. Lifting kůže a podkoží obličeje je vysoce efektivní procedurou. Masáž vyhlazuje vrásky, potlačuje akné i různé nerovnosti pleti a celkově zjemní kontury vaší tváře.

Anticelulitidní masáž

Speciální ruční masáž problematických partií (zadeček, stehna) aktivuje krevní a lymfatický oběh. Tím zlepšuje odtok nežádoucích látek z těla. Kombinací odborných masážních hmatů se vyhlazuje a regeneruje pokožka. Dochází ke zlepšení struktury kůže se striemi, prasklinkami a celulitidou.

Těhotenská masáž

Prenatální relaxační masáž blahodárně působí na ženu i nenarozené miminko. Pomáhá zmírnit bolesti hlavy a pocity nevolnosti. Má blahodárný účinek na tok kyslíku a živin k dítěti a posiluje funkci svalů v namáhané oblasti zad.

Další doporučené procedury pro těhotné ženy: 
-    parafinový obklad rukou (25 min.)
-    obličejový Spa rituál (pečující nebo vyživující, 50 min.)
Těhotná žena čerpá procedury dle doporučení svého gynekologa, ve kterém musí být jednoznačně uvedena konkrétní procedura nebo dle svého výběru. V obou případech se jedná o rozhodnutí klientky, která čerpá wellness procedury na vlastní riziko.
Do 4. měsíce těhotenství jsou všechny procedury kontraindikovány, tj. klientce nelze poskytnout žádnou wellness proceduru.

Anticelulitidní masáž přístrojová

Speciální procedura, která bojuje proti celulitidě. Působí na tukové buňky ze zvlákněného podkoží, které stimuluje k lepšímu metabolizmu. Zlepšuje se odtok nežádoucích látek přes lymfatický systém ven z těla. Při masáži se narušuje struktura strií, prasklinek a pomerančové kůže. Tím se pokožka regeneruje a vyhlazuje.

Rašelinový obklad

Rašelinové obklady se přikládají na vybrané partie vašeho těla. Teplo zvýší prokrvení pokožky a zlepší látkovou výměnu. Změkčí vazivo a uvolní svaly. Obklady pomáhají u chronických bolestí pohybového aparátu. Zklidňují bolesti a uvolňují svalovou ztuhlost.

Parafínový vonný obklad

Teplý parafínový obklad má výrazné terapeutické účinky. Tlumí bolesti a uvolňuje svalové napětí. Léčebný efekt umocňují aromata přírodních přísad a vůní.

Obklad z přírodního včelího vosku

Obklad ze včelího vosku je příjemný a intenzivní zážitek pro všechny vaše smysly. Prohřívá, uvolňuje a zušlechťuje pokožku, která zůstává po aplikaci jemná a hladká. Obklady jsou účinné při bolestech svalů a kloubů i při bolestech hlavy či migrénách.

Rasul – orientální parní lázeň s očistnou kúrou marockým jílem

Parní lázeň Rasul je neobyčejnou procedurou. Teplota se pohybuje kolem 40 °C a na tělo si sami či vzájemně s partnerem nanášíte marocký jíl. Obsahuje vysoký podíl minerálů a látek, které očišťují pokožku. Navíc má velmi příjemnou konzistenci. Na závěr vaše tělo opláchne očistná sprcha, která se automaticky spouští ze stropu.