Bonusové služby v ALEXANDRIA**** Spa & Wellness hotelu

Lehké polední občerstvení dle denní nabídky

Každý den si můžete dát snack, který si sami vyberete z našeho lehkého menu. V nabídce máme polévky, sendviče, zeleninové saláty i dezerty. Jedno jídlo z této nabídky je pro vás zdarma. Pokud si objednáte více než jedno jídlo, bude nejdražší položka na náš účet.

Denně od 11:30 do 14:00 hod.

Volný vstup do wellness centra v den příjezdu už od 11:00 hod., v den odjezdu do 14:00 hod.

Naše wellness centrum se nachází na dvou velkoryse řešených podlažích, které jsou plné překvapení a luxusu. Ponořte se do osvěžujícího bazénu, který je lemován elegantními antickými sloupy a nechte se unášet pocitem klidu a pohody. Pokud si přejete ještě intenzivnější relaxaci, můžete si dopřát pobyt ve whirlpoolu, kde se vaše svaly uvolní a napětí opustí vaše tělo. Pro ty, kteří preferují teplo, máme připravený saunový svět.

Pokoj je pro k vás dispozici v den příjezdu od 14:00 hod., v den odjezdu do 10:00 hod.

Saunové ceremoniály

Zažijte úžasný způsob, jak dodat svému tělu energii a posílit imunitu! Naše saunové ceremoniály, které se konají pod vedením zkušeného saunového mistra, jsou tu pro vás dvakrát týdně.

Zpravidla každou středu a pátek od 17:00 hod.

Zdravé občerstvení ve wellness

V našem wellness centru je vám k dispozici prémiová voda a čerstvé ovoce, abyste mohli udržovat své tělo hydratované a plné energie.

Denně od 10:00 do 21:00 hod.

Fitness bar & aperittivo moment

U venkovních whirlpoolů je denně připravený malý samoobslužný bar s kávou Nespresso, čajem i s naší prémiovou vodou a ovocem. Každé odpoledne se můžete těšit na aperittivo moment s italským proseccem a oroseným pivem.

Fitness bar denně od 10:00 hod.

do 19:00 v období zimního času,

do 21:00 v období letního času.

Aperittivo moment denně 15:00 – 17:00 hod.

Ranní jóga

Načerpejte energii, kterou potřebujete na celý den, během jógy na letní terase. Ať už je počasí horší nebo není letní sezóna, cvičíme v relax zóně wellness centra. Cvičení trvá 50 minut a závěrečná relaxace 10 minut. Vhodné je pohodlné a volné oblečení, obuv nepotřebujete, protože cvičíme na boso. 

Zpravidla každé úterý, čtvrtek a neděli od 7:30 hod.

Volný vstup do fitness centra

Skvělý prostor k tréninku pro zkušené sportovce a zároveň ideální místo pro nováčky. Ať už si chcete pořádně zacvičit nebo se jen lehce protáhnout a přijít na jiné myšlenky.

Denně od 7:30 do 21:00 hod.

Fitness trenér

Buďte si jistí, že cvičíte správně. S našim zkušeným trenérem zjistíte své možnosti a odstraníte nevhodné pohyby při cvičení i mimo něj.

Zpravidla každé pondělí a pátek, od 15:30 do 16:30 hod.

15% sleva na masáže, rituály i koupele

Naše ošetření jsou navržena tak, aby nejenom opečovávala vaše tělo a obličej, ale také pečovala o vaše zdraví a krásu. Při zážitku s přírodní kosmetikou Maat se celé ošetření prolíná v dokonalé harmonii, přinášející krásu, opravdovost a dokonalost do vašeho života. A pokud si přejete prozkoumat sofistikovanost a luxus, francouzská kosmetika SOTHYS je tu pro vás.